lördag 20 februari 2016

Kontoret......

Kontoret var det ja, det finns lite kvar att fixa med men i det stora hela går det sitta där och jobba nu.
 En stol att sitta på ska införskaffas. Lampor eller lampa vid skrivbordet ska också upp.
 Hyllan sväljer många pärmar och mappar. Skönt att ha allt på ett ställe igen.
Härligt ljust och fint.

Anki

3 kommentarer:

  1. Hej,

    Vad fint ni gör. Det är så kul att följa er renovering. Har ni anknytning till huset sedan innan? Har huset funnits i familjen eller har ni köpt det av helt okända? Jag tänkte länge, innan jag köpte 70-tals huset vid sjön, ta över och renovera min farmor och farfars hus som är ett vitt rappat tvåvåningshus med källare byggt 1948 som ett av de första BRA-hus som byggdes (om du känner till den husleverantören), men drog mig ur då jag kände att jag kanske inte skulle orka med en totalrenovering. Men jag har trots allt inte kunnat släppa drömmen...men det törs jag ju knappt erkänna nu när jag håller på att renovera ett helt annat hus. Farmor och farfars hus har stått tomt sedan farmor dog 1995 och ligger ca 70 meter från mamma och pappas hus.

    Ha en underbar helg!

    Kram, Anneli i Dalarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, roligt att du följer vår resa med renoveringskaos och trädgårdsfix.
      Huset har vi ingen anknytning till mer än att det är vänner till svärföräldrarna som bott här.
      Detta är vårt tredje hus som vi renoverar, vi flyttade från en gård och hit. Gården tog vi över från M´s faster och hennes sambo. Men detta huset har varit till salu i tre år och vi kunde inte låta bli att ta hand om det. Vi trivs jätte bra.
      Förstår att det var ett svårt val att ta över eller inte efter din farmor och farfar. Gör som vi renovera färdigt där du är, fundera, känn efter och kanske ta itu med det när du är klar. Något jag lärt mig är att inget är hugget i sten så ändra sig kan man alltid!
      Kram

      Radera
  2. Precis så går mitt tänk :-) Jag kan inte släppa farmor och farfars hus.

    Ha en fin kväll!

    Kram, Anneli

    SvaraRadera