söndag 7 februari 2016

Groventrén.........

När man har hus finns det ju nästan alltid något som behöver göras eller som man vill göra. Vår Groventré i källaren uppfyller båda dessa kategorier.
Hm, ska man visa sådant här?? Tja detta är i vart fall vår groventré och det har dessutom blivit avstjälpningszon för byggmaterial, skräp som ska till sortergården och en hel gammal träsoffa full med ytterkläder för alla väder. Så här såg det ut idag på morgonen.
Så här ser det ut nu efter att vi har sorterat, slängt och plockat undan. Vilken skillnad det blev!
Efter vi städat ur har vi funderat lite på vad vi vill göra med detta utrymme och jag tror vi är överens om att nyckelordet är förvaring för skor, jackor och alla hundarnas saker.
Vi har även funderat på hur vi vill att det ska se ut och har kommit fram till detta....
(bild hittad på pinterest)
Denna tapeten blir det och vit panel på nedre halvan. Tapeten har jag funderat på ett bra tag till sovrummet men nu känns det som att det kan bli toppen i hallen.
Så nu planerar vi, räknar på material och väntar på att det ska bli helg så vi kan börja regla upp väggarna med plåtreglar.
Ja ni får hänga med på resan även om den nog inte kommer rusa så fort denna gången då vi gör allt själva och har lite annat som ska skötas också...
Anki

5 kommentarer:

  1. Det kommer verkligen att bli jättefint! Superbra med mycket plats till förvaring... vilket vi verkligen saknar. Å andra sidan är det ju lite sånt man får räkna med när man flyttar in i ett hus från 1700-talet... de hade ju inte så mycket prylar då direkt... typ en sked och ett par träskor.. haha.

    Fattar inte riktigt hur ni hinner bara.... har ni några extra par armar någonstans?!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Ja förvaring är ett måste! Även i detta hus är det dåligt med förvaringsutrymme så vi jobbar på att lösa det. Vi är ju bara tre hör hemma nu så jag förstår att ni som är så många har problem att stuva undan allt man har.
      Tja de där extra armarna är nog snarare energi i både mitt och M's fall.... Vi jobbar på bra tillsammans och får saker gjorda på drt sättet.
      Kram

      Radera
  2. Oj så ni jobbar på och vilken ljuvlig tapet! Den skulle vara så vacker att ha. Vem är tillverkaren?

    Ha en fin kväll!

    Kram, Anneli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anneli! Javisst är tapeten ljuvlig. Jag bara måste ha den någonstans och nu blir den i källaren. Kanske knepig placering men vi använder det som ingång och jag jobbar där nere så vi kommer se den mycket.
      Den kommer från Ralph Lauren.
      Kram

      Radera
  3. Jag älskar Ralph! Har massor av Ralph Lauren Home Collection hemma. Porslin, handdukar, plädar, lampor etc.

    Ja, den tapeten måste du ha någonstans!

    HA en fin dag!

    Kram, Anneli

    SvaraRadera