söndag 20 mars 2016

Rensa skräp i trädgården.........

God morgon!
Här är ännu en dag med strålande sol och vi ska efter frukost fortsätta jobba med att få undan skräp i trädgården.
Det är så skönt att få undan de där högarna som ligger över allt.
En bild från tidigare i veckan då takpannorna lades på, men som ni ser är det ganska mycket bråte i trädgården. Igår körde vi fyra släpkärror med skräp till sortergården och lastade ytterligare ett. Men det finns mer kvar. Men nu är det som står utmed vägen, fönster och annat lite större borta och det känns så skönt.
Men det finns som skrivet mer att ta hand om och vi passar på att röja nu när det är så fint väder.
Anki

2 kommentarer:

  1. Läser och läser och blir så full i skratt och väldigt imponerad. Jag har ju läst dina bloggar ett tag nu och har börjat känna igen mönstret... ni har en plan och ni genomför. Jag vet ju såklart inte hur mycket tid som ni suttit och bara funderat men jag har en känsla av att ni inte tar så lång tid på er från tanke till handling.. ha ha. Helt underbart!! Jag inspireras också.

    Vilken bra tid ni valt ändå att fixa huset på. När det är klart med allt sånt och ni forslat bort allt bråte så är det ju härlig vår och utetid. Perfekt.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha jodå vi har en plan och den började filas på samma dag som vi köpte huset! Men visst ibland händer saker snabbt från tanke till handling. Som med tvättstugan! Men den behövde vi använda lite och klura på innan vi bestämde oss men när det väl var klart så gick det fort till rivning. Men sedan ska det stå tills i höst och vi har tid att fundera och planera på hur det ska bli!
      Men hur det ska se ut när det är klart, det har vi nog redan klart för oss vad gäller hela huset och trädgården!
      Roligt att du inspireras!
      Kram

      Radera