torsdag 3 mars 2016

Byggkaoset pågår men fint kommer det bli........

Det händer så mycket här nu att tiden knappt räcker till.  Ni vet när det känns som att man alltid är på fel ställe oavsett var man är. Men snart lägger sig lugnet igen hoppas jag.
Här hemma pågår rivningen av fasaden för fullt och de ska börja gräva i trädgården och rätta till där vatten dragit med sig jordmassor.
 Två väggar har putsen redan knackats ner ifrån. Ser inte så roligt ut nu men det kommer bli både varmt och snyggt när det är klart. Vi är så glada för de hantverkare vi anlitat, de är effektiva, duktiga och väldigt trevliga. Efter att ha använt dem många gånger vet de precis hur vi tänker och vilken stil vi vill ha, så det är ett väldigt lätt samarbete. 
Så här ser framsidan ut idag.... Bilar, släpkärror, grävmaskin, byggställning och lite annat. 3 bilar och 2 släpkärror kom inte med på bild. Det är ganska fullt nu kan man säga. Men saker händer och blir klara. Så skönt!
Anki

1 kommentar:

  1. Vilket jobb!! Men jag håller med dig, de hantverkare ni anlitar verkar jobba väldigt effektivt. Har hört massor av skräckhistorier om folk som inte kommer i tid, inte kommer alls och där jobben drar ut på tiden i det oändliga och folk bor på ständig byggarbetsplats. Hua, sånt gör mig rädd för att anlita... Så skönt att ni hittat bra folk!

    Det är tokroligt att se hur allt utvecklar sig, så härligt!

    Kram!

    SvaraRadera