lördag 9 januari 2016

Seg start........

Seg start på denna dagen, ja inte för att jag sovit länge utan för att jag har ont i bihålorna.
Så här har det varit soffläge hela morgonen.
När jag tittade ut så hade vi tre rådjur på besök. Han inte med att få dem alla på samma bild men visst är det otroligt vackra djur?!
M skottar snö och Erik bygger med lego. En lugn start på denna lördag alltså!
Anki

2 kommentarer:

  1. Det är så kul att kika in hos dig då och då. Börjar bli sugen på att blogga igen men har inte riktigt upplägget klart för mig och heller inte något nytt namn. Har du några förslag?

    Blir så fint i ert hus! Undrar hur du gör när du målar golven? Vi har ju riktigt gamla golv i vårt hus och de är lackade en gång i tiden så de låter jag vara men däremot finns ett golv under en plastmatta som jag gärna skulle måla. Tipsa om du vill.

    Här har kylan kommit för att stanna känns det som och vi kurar inne i huset. Inget kul att bara frysa när vi är ute och att göra saker med hästarna slutar bara med stelfrusna fingrar och tår. Häromdagen hade vi -22 men nu "bara" -14. Hoppas på varmare väder snart.

    Kram till er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vi känner oss väldigt nöjda med hur det blir. Golven har jag först slipat med sandpapper på stativ, efter det så har jag tvättat golven två gånger med målartvätt innan jag målat med golvfärg. Är väldigt nöjd med att det blev så ljust.
      Ja kylan hade jag klarat mig utan men det är bara att gilla läget. Vi hade -20 i onsdags men nu är det runt -6 och det snöar.
      Men snart är våren här och ger ny energi!
      Ha det så gott fina du!
      Kram

      Radera