söndag 31 januari 2016

Njutit av fin vädret......



Promenad på mossen idag. Halt på plankorna men underbart skönt väder.Idag gav vi oss ut på en lite längre promenad med några av hundarna jag och M. Vi gick en sväng på Dummemosse. Otroligt vackert men halt av is på spångarna. Men vi njöt för fullt allihop, härligt med dessa dagar då solen kämpar sig fram och smältvattnet forsar fram i bäckarna. Efter denna promenad blev det lasagne till middag så nu är vi belåtna med dagen och ska leta fram en film att titta på uppkrupna i soffan med varsin stor mugg te och en varm filt. En söndag med familjen när den är som bäst!                                                                                                                                                                                                                            Anki

2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha lika mycket snö som vi just nu... trist att allt smälte bort för regn och lera är ju ingen fest det heller. Jag längtar efter våren SÅ mycket.. härdar ut dessa sista månader innan solen värmer gott igen. Ser ut som en perfekt miljö för en härlig promenad!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Regn och lera är inte kul men man vet ju att vi måste förbi den tiden också innan vi får njuta vår igen. Vårlängtan är stor!
      Jag längtar efter ljuset, långa ljusa kvällar och att stiga upp på morgonen utan att det är kolsvart.
      Kram

      Radera