torsdag 7 januari 2016

Nu har det börjat.....

Så drog de in som tre virvelvindar idag hantverkarna. Här har de hunnit bryta upp hallgolvet på nedervåningen, sänka det, ny isolering och lägga igen det igen.
 Tyvärr tog jag ingen bild när det var uppbrutet med kameran bara med mobilen och det har jag inte laddat in på datorn. Men här har dörrkarmen till köket tagits bort också. Nu är det klart för att lägga värmeslingor och klinkers.
 De har även breddat dörren mellan vardagsrum och hall. Hallen är ganska liten så det gjorde det hela mycket luftigare när det kommer in ljus från vardagsrummet. Vi använder ju inte detta som vår ingång så vi behöver inte ha en massa förvaring för jackor och skor utan bara för gästernas jackor.
På övervåningen har det reglats upp vid det lilla utrymmet över badrummet, där har vi tänkt att det ska byggas igen. De har också tagit bort brädor från bjälkarna i taket som vi ska klä in med annat trä fast i mer helhet och det ska också sättas sportar ovanpå bjälkarna som lyser upp mot taket.
Så det har hänt en del idag kan man säga. Imorgon kommer elektrikerna för att dra om elen i hallen nere och flytta in elskåpet och rörgubben för att ta bort element i hallen nere. 
Så de närmsta veckorna är här mer rörigt än iordning.
Men fint blir det!
Anki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar