fredag 1 april 2016

Sista dagen.........

Fredag och sista byggdagen, tjihu!!! Här ska det rensas undan byggställning och skräp från trädgården idag och det är så skönt.
Vi tackar våra duktiga byggare för denna gången, vi är så nöjda med deras arbete.
Nu hoppas vi på trädgårdsväder i helgen igen, så vi kan fortsätta jobba på med trädgården. Förra helgen skurade Erik av bänken och sedan serverade han oss kaffe och te i solen. Så mysigt!
Fler sådana dagar önskas!
Anki

2 kommentarer:

  1. Underbart!! Förstår att ni är nöjda med byggarna, det är ju sånt här som gör att jag känner att jag kanske skulle våga leja hjälp någon dag... tur det!
    Här verkar det bli en mulen dag idag, typiskt då jag sett solen genom jobbfönstret mest hela veckan och har längtat efter den. Nåja, den kommer väl tillbaka hoppas jag, tittar på tussilagosolarna i dikena istället.

    Ha en fin helg. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gäller att vara noga med val av entreprenörer, be om offerter och kanske använda någon man blir rekommenderad av någon bekant!
      Här är också grått idag och vi önskade vår sol vi också. Men vi ska försöka jobba på med trädgården ändå. Bara det inte regnar så går det ju bra! Men vi är lediga och tillsammans ich det är viktigast!
      Kram och ha en härlig helg!

      Radera