söndag 5 juni 2016

Gången är klar så här långt........

Vi blev så nöjda med hur gången blev. Vi lyckades bli klara med den innan värmen var som värst igår.
 Vi öste på grus ovan markduken....
 Sedan sågade vi till trampbrädor som vi lade ut ovanpå för att se hur vi ville ha dem...
Sedan grävde vi ner dem så de ligger i nivå med gruset.
Det blev så bra! Trampbrädorna ger lite liv till grusgången som trots att den är svängd ser lite livlös ut med bara grus.
Det kommer bli så fint när brädorna grånar och gräset blivit riktigt tjockt och grönt. Vi har faktiskt en matta av tunna fina grässtrån nu men det syns ännu inte på fotona men den är på gång nu gräsmattan. Tanken är att det ska hända lite mer med gången men det får bli nästa helg och då får ni se vad det blir.
Anki

3 kommentarer:

  1. Det blir så fint hos er Anki och vilken otrolig skillnad jämfört med när ni köpte huset!! Har de förra ägarna sett det?

    Själv har jag teknikstrul och kan inte få in bilder på bloggen... men vi jobbar på det. Odlar gör jag iallafall.... ser lite hippie ut i mitt land men det växer och det är så härligt!!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Huset på berget6 juni 2016 14:05

      Tack! Nej förra ägarna har inte varit här och tittat men tror att de kanske tittar in här på bloggen då och då. Vi tycker själva att det blir väldigt bra och det är ju trots allt viktigast.
      Teknikstrul är så tråkigt, hoppas det ordnar sig snart.
      Visst är det härligt att odla, mina sådder kom ju igång lite sent. Vi han inte bli klara i den tid vi tänkt. Men nu växer det och det är så härligt!
      Kram

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera