Jag älskar när alla är hemma och vi kan sitta runt bordet länge och prata.
Jag bjöd på torsk, potatis, äggsås och sallad.
Du behöver:
Frysta portionsbitar av torsk efter antal personer (Vi var fem).
2 dl vispgrädde
1 grönsaksbuljongtärning
5dl vatten
maizena redning ljus
5 hårdkokta ägg
salt
potatis
grönsaker
Så här gjorde jag:
*Lägg torsken med lite smör i en ugnsform, salta lätt.
*Sätt in i ugnen ca 25-30 minuter eller tills den är färdig i 200*
* Häll vatten och buljongtärning i en kastrull värm upp och rör om tills buljongtärningen lösts upp.
*Häll i grädden och lite maizena redning tills såsen är lagom tjock.
* skala och hacka äggen eller skär dem med äggskäraren på två håll och häll ner det i såsen.
Servera med koktpotatis och en god sallad.
Anki
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar